EXPERTI IN HIDROIZOLATII TERASE, ACOPERISURI, HALE INDUSTRIALE SI BAZINE. CERE O OFERTA ACUM!

Hidroizolatii bazine

Impreuna cu departamentul nostru tehnic veti gasi solutia potrivita pentru proiectul d-voastra de hidroizolatie. Oferim solutii profesionale in sistemele de gestionarea apei care permit colectarea, depozitarea, tratarea apei in scopuri diverse.

Bazinele sunt proiectate pentru scopuri diferite, dar toate au rolul de stocare a apei. In zonele cu apa suficienta, apa castigata este utilizata pentru a produce energie electrica. In zonele uscate, apa este necesara pentru acoperirea consumului de apa potabila si, in mare parte, pentru irigarea terenurilor agricole, pierderea apei fiind un mijloc de reducere a productivitatii.

Bazinele de apa pot fi destinate nu numai sectorului agricol, ci si sectorului industrial, privat sau civil. Pentru a asigura functionalitatea completa a acestor lucrari, bazinele de apa necesita o hidroizolatie capabila sa garanteze impermeabilizarea absoluta, astfel incat apa colectata sa nu se piarda.

Depozitarea apei in lagunele artificiale pentru irigare, este fara indoiala una dintre cele mai raspandite utilizari, colectarea apei fiind esentiala pentru a face fata perioadelor de seceta. Lacurile artificiale sunt de fapt o resursa utila pentru irigare, dar nu numai.

Membrana EPDM geomembrana elastica durabila si flexibila care ofera o solutie sigura de impermeabilizare pentru o perioada lunga de timp. Acesta garanteaza caracteristici si beneficii unice pentru o gama larga de aplicatii agricole, de mediu si industriale.

Compozitia chimica a membranei EPDM (proportie mare de negru de fum si lanturi carbonate saturate) si faptul ca este vulcanizata asigura ca avantajele geomembranei EPDM sunt de neegalat in ceea ce priveste rezistenta la radiatii UV, caldura, ozon, microorganisme si conditii meteorologice extreme .

Proiecte in derulare

Cererea a fost trimisa.

Vom raspunde in maxim 24 de ore.