EXPERTI IN HIDROIZOLATII TERASE, ACOPERISURI, HALE INDUSTRIALE SI BAZINE. CERE O OFERTA ACUM!

Hidroizolatii hale

In domeniul hidroizolatiilor pentru hale industriale, o etanseizare performanta presupune instalarea de sisteme de hidroizolatii pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii.

Hidroizolatiile pentru fundatii sunt esentiale pentru orice tip de constructie, deoarece fara o izolare buna impotriva infiltratiilor de apa, cladirea inregistreaza probleme ale structurii de sustinere. Hidroizolatiile pentru fundatii se realizeaza fie cu membrane PVC de inalta calitate alaturi de membrane anti-condens, sau prin folosirea unor aditivi speciali pentru beton care ii confera proprietati de impermeabilitate.

Hidroizolatiile pentru hale industriale sunt structuri etanse ce nu permit infiltratiile de apa. O hidroizolatie asigura cladirii o durata mai mare de viata pentru ca sunt eliminati factori care duc la deteriorarea acesteia, fiind impermeabila nu permite ca structura cladirii sa fie afectata de actiunea apei.

Orice hala industriala si comerciala are nevoie de o hidroizolatie facuta corespunzator, pentru ca betonul trebuie sa fie protejat si cladirea sa sa aiba durata de viata mai lunga, iar produsele si materialele trebuie sa se pasteze in conditii cat mai bune.

Hidroizolatiile pentru hale industriale si comerciale se bazeaza in special pe membrane hidroizolatoare si materiale care asigura protectia eficienta a cladirii.

Se vor aplica mai multe straturi de membrane impreuna cu diferiti silicati si poliuretani, care vor actiona ca bariera impotriva apei si a factorilor ce duc la macinarea structurii din beton.

Cererea a fost trimisa.

Vom raspunde in maxim 24 de ore.

Deschide WhatsApp
Scrie-ne acum pe WhatsApp
Buna ziua. Scrieti-ne acum pentru mai multe detalii!