EXPERTI IN HIDROIZOLATII TERASE, ACOPERISURI, HALE INDUSTRIALE SI BAZINE. CERE O OFERTA ACUM!

Hidroizolatii terase

Oferim personal tehnic, calificat si profesional, capabil sa evalueze cu competenta si precizie metodele de interventie care vizeaza hidroizolarea terasei/acoperisului dumneavoastra.

Profesionalismul si experienta vasta din acest sector au facut din noi o companie lider in constructia, asamblarea si reabilitarea acoperisurilor civile si industriale.

HIDROIZOLATII ACOPERISURI

Nu exista niciun acoperis terasa, terasa sau acoperis plat care sa fie protejate fara hidroizolatie. Infiltratiile apei de ploaie, in special pe termen lung, genereaza daune structurale sau, in cazuri mai putin grave, deteriorarea confortului de mediu al locuintei.
Hidroizolatia teraselor, acoperisurilor terasa este esentiala pentru confortul casei noastre si pentru buna conservare a cladirilor. Infiltratiile de apa sunt, de fapt, una din primele cauze ale degradarii cladirilor.

Infiltrarea apei pe termen lung poate sa compromita rezistenta betonului cauzand ruginirea barelor de otel ale armaturii, care crescand in volum determina detasarea bucatilor de ciment din balcoane, cornise si adaposturi. Rezistenta cladirii la stresul mecanic ar putea fi de asemenea compromisa de deteriorarea betonului si de coroziunea barelor de otel.

Contactati-ne si va vom ajuta cu placere sa alegeti cea mai buna solutie. Amintiti-va ca un acoperis bine izolat inseamna respect pentru mediul inconjurator, o mai buna calitate a vietii (iarna in caldura si vara in racoare) si economii mari in termeni economici.

Proiecte in derulare

Cererea a fost trimisa.

Vom raspunde in maxim 24 de ore.