EXPERTI IN HIDROIZOLATII TERASE, ACOPERISURI, HALE INDUSTRIALE SI BAZINE. CERE O OFERTA ACUM!

Realizarea unui acoperis verde inclinat complex de agrement la Stejarii

Inainte de montajul polistirenului extrudat, pe picioarele acoperisului unde inclinatia este mai mare de 40° am montat un element din sistemul de sunstinere a pamantului. Am fixat mecanic un element metalic care ne va ajuta la mentinerea pamantului pe acoperis si am inceput montajul barierei de vapori si al polistirenului extrudat de 12 cm.

Dupa montajul polistirenului extrudat, am montat membrana hidroizolanta sintetica termoplastica TPOde 1.5 mm, rezistenta la radacini. Membranele TPOvin in role cu dimensiuni diferite: latime intre 1 si 3 m, lungime intre 20 si 30 m, se alica monostrat.

Imbinarea membranelor sintetice termoplastice TPO(Olefine Plastice Termoformatate), se face prin termosudare cu aer cald.

Dupa realizarea Hidroizolatiei, s-a montat sistemul de mentinere a pamantului (fixand mecanic de piesa montata inainte-a polistirenului) pe partile acoperisului unde panta este mai mare de 40°.

Peste hidroizolatie s-a montat Sistemul de Acoperis Verde care contine: protectie hidroizolatie, retentie apa, element protectie-drenare si aerare, substratul de pamant vegetal de 10-20 cm si stratul vegetal.

Cere o oferta pentru o lucrare similara

Cererea a fost trimisa.

Vom raspunde in maxim 24 de ore.

Deschide WhatsApp
Scrie-ne acum pe WhatsApp
Buna ziua. Scrieti-ne acum pentru mai multe detalii!